PÄIVITYKSET

4.2. Pentusuunnitelmia

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:58184 kpl

VILMA - FAST AND FURIOUS!

Myös Vilma on syntynyt luonani. Ystäväni Kira-koira oli astutettu Petellä ja Kira tuli luokseni synnyttämään. Kira teki synnytystä koko edellisen yön ja seuraavana iltapäivänä jouduin toteamaan, että kaikki ei vain ollut hyvin. Omistajan päätöksellä suuntasimme Kiran kanssa keisarileikkaukseen ja näin Vilma sai alkunsa myöhään lauantai-iltana. Ensimmäinen yö meni pentuja tissille siirtäessä, pissittäessä ja kakkattaessa, kun Kira vielä nukkui leikkausväsymystään pois. Vilma oli yksi neljästä pennusta - kolme narttua ja yhden uroksen Pete ja Kira maailmaan toivat!

Melko nopeasti olimme Sannan kanssa päättäneet, että pentueesta yksi jäisi meille yhteiseksi sijoitukseksi. Sannalla oli jo hyvä sijoitusperhekin tiedossa, joten viikonloppuna suuntasin enemmän kuin jännittyneenä Tottijärvelle pentujen sinne muutettua - meidän oli määrä valita nartuista se "omamme" ja lisäksi pääsin tutustumaan Jonnaan ja Villeen perheineen! Vilma erottui porukasta siroudellaan ja ominaisella ryhdillään, se oli välittömästi sekä minun että Sannan suosikki. Myös Jonna ja Ville vaikuttivat erittäin hyvältä perheeltä sijoittaa tämä neiti - yhteistyö pääsi siis alkuun!

Vilman perheeseen kuuluvat siis äiti-Jonna, isä-Ville, Jesse-poika sekä prinsessat Jessika ja Jenissa. Vilman ilona perheessä on myös "isoveli" Viljo, cairni hänkin. Perheestä ei varmasti vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu! :)

Vilma on luonteeltaan hyväntuulinen, sopeutuva ja pippurinen nuorineiti, mutta omaa myös rauhallisemman puolen, johon ainakin itse pääsin tutustumaan sen ollessa meidän kanssamme Helsingissä viikonlopun. Neidissä on sopivasti ripaus pehmeyttä, mutta myös sitä cairnimaista pilkettä silmäkulmassa - neiti todella keksii jos jonkinmoista, kun isäntäväen silmä välttää! Aina nämä yllätykset eivät taida olla mieluisia ainakaan kaksijalkaisten mielestä, mutta eihän se olisi cairni, jos kaikki aina sujuisi kuin tanssi.

Vilma on päässyt elelemään varsin aktiiviseen perheeseen, jossa mm. juoksu- ja pyörälenkit kuuluvat koirien viikottaiseen elämään - useammin kuin kerran. Kuulemma pyörälenkeillä Vilman väsähtäessä hää on päässyt iskän polvelle hetkeksi ja hyvin se matka on siinä "kuskin" paikallakin sujunut. Naismaiseen tapaan kiinnostus juoksuun on palannut taas siinä kohtaa kuin aletaan olla lähellä kotia :D

Vilman näyttelytuloksia:

1*PN3

Vilma on silmä- ja polvitarkastettu täysin terveeksi 28.1.2015!

Neiti kävi myös nappaamassa luonnetestistä makoisat 150 pistettä! Videon luonnetestistä löydät tästä.

Odotukset neitiä kohtaan ovat kovat, joten innolla odottelen, miten neiti tästä lähtee kehittymään ja kasvamaan!

Vilma synnytti ensimmäiset pentunsa loppuvuodesta 2014, kun rakkaus perheen Viljo-cairnia kohtaan roihahti, ja sopimuksen mukaan seuraavat pennut Chiboogie's-kennelille alkuvuodesta 2016. Tiedot Vilman pennuista löydät täältä.