PÄIVITYKSET

4.2. Pentusuunnitelmia

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:58176 kpl

DREAMPEPPER'S-PENNUT

"Tuo pieni ja tuhiseva, jännittyneen innokas pakkaus sylissäsi - täynnä tarmoa, onnea ja uteliaisuutta uutta alkavaa elämäänsä kohtaan. Oma jännitys tulevasta - meneekö kaikki hyvin, pärjääkö se kotimatkan, toteutuuko unelmani siitä, miten meistä tulee parhaat ystävät.

Ensimmäiset askeleet kotona, muiden perheenjäsenten tapaaminen - pieni häntä nousee terhakkaana pystyyn, askeleet muuttuvat yhä itsevarmemmiksi. Pian pikkuinen juoksee ympäri uutta kotia ilman hipaustakaan sitä jännitystä, joka sen ihan hetkeksi valtasi. Ylpeys kasvaa rinnassasi, etkä voi olla ihmettelemättä, miten tuo pieni ihme niin nopeasti täytti kotisi - ja ennen kaikkea sydämesi."

Jokainen pentueeni ja pentuni syntyy rakkaudesta rotuun ja koiriini, jokainen niistä on pala haavettani - toteutunut unelma. Pyrin parhaani mukaan löytämään nartuilleni urokset, jotka täydentävät omaa narttuani. Haluan tarjota rotua rakastaville terveitä, hyväluonteisia, harrastuspotentiaalia omaavia ja kauniita cairnterriereitä.

Niin minä kuin kaikki muutkin vastuulliset kasvattajat käyttävät paljon aikaa ja vaivaa siihen, että rodun kanta pysyisi mahdollisimman hyvänä ja ennen kaikkea terveenä. Kaikesta tästä taustatyöstä huolimatta minä (eikä varmaan kukaan muukaan kasvattaja) pysty lupaamaan, että juuri tästä yhdistelmästä saat satavarmasti terveen ja pitkäikäisen perheenjäsenen - valitettavasti. Pentua hankkiessasi sinun tulee aina olla tietoinen siitä, että koskaan ei tiedä, mitä elämä tuo tullessaan. Pääsääntöisesti tuo riski on kuitenkin ottamisen arvoinen!

Pidän cairnia erittäin hyvänä harrastuskoirana, jonka kanssa voi perehtyä lajiin kuin lajiin. Toivonkin löytäväni kasvateilleni aktiivisia koteja - toki en kieltäydy myymästä pentuani vain perheenjäseneksi! Tärkeintä on, että Dreampepper's-pennut löytävät kodit, joissa niitä rakastetaan ja josta niistä pidetään hyvää huolta. Itse koen perhettä valitessani tärkeäksi myös sen, että yhteistyö minun ja uuden kodin välillä tuntuu toimivan - haluan kuulla pentujen kuulumisia pitkin niiden elämää ja toivon olevani hyvä tuki niin ylä- kuin alamäessäkin!