PÄIVITYKSET

4.2. Pentusuunnitelmia

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:59252 kpl

HILDA - PRINCESS OF MY BABIES!

Hilda näki päivänvalon syyskuisena iltapäivänä omassa kodissani. Kyseessä oli Pimun ihkaensimmäinen pentue ja kaiken kukkuraksi tässä pentueessa isänä oli Pete! Pimu ponnisti maailmaan kaksi ihanaa poikaa, joiden jälkeen hän pullautti ulos vielä ah niin odotetun prinsessan! Hilda oli pennuista pienin, mutta pysyi alusta asti enemmän kuin hyvin poikien menossa mukana.

Koko pentuajan pitkään pohdin, että miten ja mitä haluaisin käsiini tuosta pentueesta jättää. Vaikka miten pyöritin, niin kyllä se vain Hilda oli, jonka kovasti halusin. Kuin ihmeen kaupalla Hanna suostui kuin suostuikin myymään pentueen ainoan neidin minulle! Olen siitä ikuisesti kiitollinen! Kotiin en kuitenkaan halunnut Peten tytärtä jättää, mutta sijoituskoti neidille löytyi helposti: meillä oli töistä tyky-päivä Porin raviradalla ja juttelin sijoitussopimuksista noin yleisesti erään työkaverini kanssa. Yhtäkkiä takaani kuului, että "Me voitais ottaa se". Käännyin, enkä välittömästi uskonut Tiinan olevan tosissaan. Seuraavana päivänä sain kuitenkin viestin, jossa luki "Lupa koiralle saatu" ja hyvin pian istuimme lattialla pentuja ihailemassa ja sopimuksen ehtoja miettimässä. Parempaa sijoituskotia en olisi voinut kuvitellakaan - ennalta tutut ihmiset, Pori ja heti alusta alkaen näkynyt halu tehdä yhteistyötä! Lämmin kiitos Tiinalle ja Markukselle siitä, kuinka hyvää huolta olette Hildasta pitäneet!

Hildan perheeseen kuuluu tällä hetkellä äiti-Tiina, isä-Markus sekä pienenpieni prinsessatyttö Laura.

Hilda on perinyt luonteeseensa paljon niin Pimua kuin Peteäkin. Neiti on iloinen, erittäin energinen ja rakastaa olla kaikessa mukana! Hilda omaa myös mukavasti omaa tahtoa ja osaa testata vastapuolen johtajuutta, jos hiukankin siihen mahdollisuuden saa. Hildassa pidän valtavasti siitä, että vaikka se välillä antaa ymmärtää muuta, hän tulee enemmän kuin hyvin juttuun oikeastaan kaikkien muiden koirien kanssa ja sopeutuu erittäin hyvin tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Tiina on kokeillut Hildan kanssa niin agilityä, tokon alkeita kuin rallytokoakin. Etenkin ensimmäisessä ja viimeisessä lajissa Hilda oppi erittäin nopeasti ja vaikutti oikein potentiaaliselta tapaukselta! Itsekin pääsin Hildaa muutaman kerran agilitykentällä näkemään / kokeilemaan, eikä mun auta kuin toivoa, että vielä jonain päivänä neiti lajin pariin palailee - sen verran potentiaalia pikkupakkauksesta löytyi! Hilda on kulkenut myös näyttelykehissä mukanani mukavin tuloksin. Hildan kanssa pääsin elämäni ensimmäistä kertaa myös ROP-kehään neidin ensimmäisessä näyttelyssä! :)

Hilda on saavuttanut näytelmissä mm. seuraavia tuloksia:
1*SERT
1*VSP
1*VASERT
1*PN1
1*PN4

Luonnetestissä Hilda saavutti lähes äitinsä jalanjälkiä seuraten hienot 170 pistettä! Luonnetesti nähtävissä tästä.

Hilda on myös silmä- ja polvitarkastettu. Silmät todettu terveeksi (28.9.2013) ja polvista tulos 0/0 (28.9.2013), eli täysin terveet.

Hilda on Dreampepper's B-pentueen emä.

Hilda vauvana :)

Nuoruuden harjoittelua

Ensimmäisen näyttelyn jälkeen :)